Contact: 0724 693.768 – 0770 177.941       E-Mail: office@hydraromania.ro

Contact: 0724 693.768 – 0770 177.941

E-Mail: office@hydraromania.ro

Contact: 0724 693.768 – 0770 177.941
E-Mail: office@hydraromania.ro

Termeni și Condiții - Prezentare Generală

Această aplicație web este operată de HydraROMANIA SRL, având sediul social la adresa strada Aurel Crișan 7A, Arad, România, identificată prin CIF RO42767956 și înregistrată la Registrul Comerțului Arad cu numărul de înregistrare J02/772/2020. Pe site-ul și aplicația https://ww.hydraromania.ro, termenii “noi” și “nostru” se referă la HydraROMANIA, care oferă acest website respectiv aplicație, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru tine, utilizatorul, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând produse de la noi, vă angajați în “serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți limitat de următorii termeni și condiții (“Termeni și Condiții“, “Termeni“), inclusiv acești termeni și condiții suplimentare menționați aici și/sau disponibili prin link. Acești termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt motoare de căutare, furnizori, clienți, comercianți și/sau contributori de conținut.

Te rugăm să citești cu atenție acești “Termeni și Condiții” înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, ești de acord să fii supus acestor termeni de serviciu. Dacă nu ești de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu poți accesa site-ul web sau utiliza niciun serviciu. Dacă acești termeni de serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești termeni și condiții.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate magazinului curent vor fi, de asemenea, supuse termenilor și condițiilor. Puteți revizui în orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și/sau modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea ta să verifici periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul pe site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea din partea ta a acestor modificări.

1. CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza furnizarea serviciului și de a ne selecta clientela.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu vindeți, să nu revindeți sau să nu exploatați nicio parte a serviciului, utilizarea serviciului, accesul la serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea în scris exprimată de către noi. 
Conținutul dumneavoastră (cu excepția informațiilor despre cardul de credit) poate fi transferat către furnizori criptat și implică
a) transmiterea prin diferite rețele securizate;
b) modificări de conformare și adaptare la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

2. TERMENII MAGAZINULUI ONLINE
Prin acceptarea acestor Condiții de furnizare a serviciului, dumneavoastră declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului civil în statul sau provincia de reședință și ne-ați acordat consimțământul dumneavoastră pentru a permite oricărui dintre minorii dumneavoastră dependenți să utilizeze acest site.
Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți, în utilizarea serviciului, să încălcați legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
Nu aveți voie să transmiteți viruși sau orice cod cu caracter distructiv.
Încălcarea oricăruia dintre termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor

3. MODIFICĂRI ALE SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără o notificare în prealabil.
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia), în orice moment, fără o notificare în prealabil.
Nu vom fi responsabili față de dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, schimbare a prețului, suspendare sau întrerupere a serviciului.

4. PRODUSE SAU SERVICII
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul aplicației noastre. Aceste produse sau servicii pot fi în cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect culorile și imaginile produselor noastre care apar în cadrul magazinului. Nu putem garanta că afișarea culorilor realizată de monitorul computerului dumneavoastră va fi exactă.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdiție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate oricând, fără notificare în prealabil. Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest website este nulă atunci când este eliminat sau expirat.
Nu garantăm că caracteristicile produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale cumpărate sau obținute de către dumneavoastră vor răspunde așteptărilor dumneavoastră sau că erorile serviciului vor fi corectate.

5. PRACTICITATEA, COMPLETITATEA ȘI TIMPUL INFORMAȚIEI
Noi nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care informațiile furnizate pe acest website nu sunt corecte, complete sau actualizate. Materialele de pe acest website sunt furnizate doar în scopuri generale de informare și nu ar trebui să fie luate în considerare sau utilizate ca singura bază pentru luarea deciziilor, fără a consulta surse de informații primare, care pot fi mai precise, complete sau oportune. Încrederea acordată oricărui material de pe acest website este la propria dvs. discreție și risc.
Acest website poate conține informații cu caracter istoric. Aceste informații istorice nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate numai în scopuri de referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui website în orice moment, însă nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe website-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați eventualele modificări realizate pe website-ul nostru.

6. CORECTITUDINEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI A INFORMAȚIILOR CONTULUI
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o depuneți la noi. De asemenea, putem limita sau anula cantitățile achiziționate de către o singură persoană sau într-o singură comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de aceeași persoană sau sub același cont de client, cu același card de credit și/sau comenzile care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, vom încerca să vă notificăm prin intermediul adresei de e-mail și/sau adresei de facturare / numărului de telefon furnizate în momentul plasării comenzii. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, în opinia noastră, par să fie plasate de către revânzători sau distribuitori.
Vă rugăm să fiți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre comanda depusă și despre contul deschis pentru toate achizițiile făcute în magazinul nostru. Vă angajați să actualizați în mod prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm, dacă este cazul.
 
7. LEGĂTURI CU TERTE PĂRȚI
Anumite produse, conținuturi și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terți.
Link-urile către terțe părți de pe acest website vă pot redirecționa către site-uri care nu sunt afiliate cu noi. Vă rugăm să luați în considerare că nu ne asumăm responsabilitatea pentru examinarea, evaluarea sau corectitudinea conținutului, și nu garantăm și nu vom fi responsabili pentru materialele, site-urile, produsele sau serviciile terților.
Nu suntem responsabili pentru eventualele daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau oricăror altor tranzacții efectuate prin intermediul site-urilor terțe. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Orice reclamații, revendicări sau întrebări referitoare la produsele oferite de terți trebuie să fie adresate direct către acele terțe părți.

8. INSTRUMENTE OPȚIONALE
Este posibil să vă oferim acces la instrumente dezvoltate de terțe părți asupra cărora nu avem niciun fel de control și pe care nu le putem monitoriza.
Vă rugăm să luați la cunoștință și să fiți de acord că oferim acces la aceste instrumente fără niciun fel de garanție, condiții sau aprobare. Nu vom fi responsabili pentru nicio consecință rezultată din utilizarea dumneavoastră a acestor instrumente opționale de către terțe părți.
Orice utilizare a acestor instrumente opționale oferite prin intermediul site-ului este în totalitate la propria dumneavoastră discreție și risc. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți de acord și vă familiarizați cu termenii și condițiile furnizate de către furnizorii terți.
De asemenea, în viitor, este posibil să oferim noi servicii și/sau funcționalități prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste caracteristici și/sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor termeni de serviciu.

9. OBSERVAȚII, COMENTARII ȘI ALTE MENȚIUNI PENTRU UTILIZATOR
În situația în care, la solicitarea noastră, furnizați anumite materiale specifice (cum ar fi înregistrări pentru concursuri) sau în absența unei solicitări din partea noastră, transmiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod, (denumite în mod colectiv “comentarii”), sunteți de acord că putem, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în orice alt mediu orice comentarii pe care ni le transmiteți.
Nu avem nicio obligație:
1) să păstrăm în mod sigur niciun comentariu;
2) să plătim compensații pentru comentarii;
3) să răspundem la orice comentarii.
Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl considerăm, la discreția noastră, că este ilegal, jignitor, amenințător, defăimător, pornografic, obscen sau încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei părți sau acești termeni de serviciu.
Sunteți de acord că orice comentarii făcute de dumneavoastră nu vor încălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că orice comentarii făcute de dumneavoastră nu vor conține materiale ilegale, abuzive sau obscene, și nu vor conține un virus informatic sau orice alt malware care ar putea afecta în orice mod funcționarea serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, pretinzând că sunteți o altă persoană, astfel înșelându-ne pe noi sau terțe părți cu privire la originea oricărui comentariu. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și claritatea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dumneavoastră sau de către orice terță parte.
Sunteți de acord că orice comentariu, recenzie sau părere lăsată pe pagina web https://www.hydraromania.ro sau pe rețelele de socializare aferente acestuia poate fi folosită și redistribuită de către noi atât pe pagina web, rețelele de socializare, cât și în newslettere și alte platforme folosite pentru promovare. De asemenea, sunteți de acord că comentariile, recenziile sau părerile care instigă la ură vor fi șterse de pe fiecare platformă menționată anterior. Totodată, sunteți de acord să primiți periodic newslettere cu ofertele noastre și vă puteți dezabona în orice moment pentru a nu le mai primi.

10. INFORMAȚII PERSONALE
Transmiterea informațiilor dumneavoastră personale prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

11. UTILIZĂRI INTERZISE
Pe lângă alte interdicții prevăzute în termenii și condițiile noastre, utilizatorilor le este interzis să acceseze site-ul sau conținutul acestuia în următoarele situații:
a) în scopuri ilegale;
b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale;
c) să încalce orice regulament internațional, federal, provincial sau de stat, reguli, legi sau ordonanțe locale;
d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora;
e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să vatăme, să defăimeze, să calomnieze, să intimideze sau să discrimineze în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate;
f) să prezinte informații false sau înșelătoare;
g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care să fie sau să poată fi folosit în orice mod care să afecteze funcționalitatea serviciului, a oricărui site web conex sau a altor site-uri web;
h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora;
i) să trimită spam, phish, pharm, pretext, păianjen, crawl sau scrape;
j) în orice scop obscen sau imoral; 
k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale serviciului, ale oricărui site web conex sau a altor site-uri web.
Ne rezervăm dreptul de a vă interzice utilizarea serviciului sau a oricărui site web aferent în cazul încălcării oricărei utilizări interzise.

12. IDENTIFICARE
Sunteți de acord să despagubiți, să apărați HydraROMANIA și filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, antreprenorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, internii și angajații, inofensivi de orice cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terț în cauză sau care rezultă din încălcarea dvs. a acestor termeni de serviciu sau a documentelor pe care le incorporează ca referință, sau a încălcării oricărei legi sau a oricărui drept al unei terțe părți.

13. SEPARABILITATE
În cazul în care orice prevedere a acestor termeni de serviciu este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, această prevedere va fi totuși executorie în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar porțiunea neexecutorie va fi considerată ca fiind exclusă din acești termeni de serviciu; o astfel de determinare nu afectează validitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții rămase.

14. TERMINAREA ACORDULUI
Obligațiile părților suportate înainte de data de reziliere supraviețuiesc încetării prezentului acord în toate scopurile.
Acești termeni de serviciu sunt eficienți până în momentul în care sunt reziliați fie de dumneavoastră, fie de noi. Puteți încheia acești termeni de serviciu în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să mai utilizați site-ul nostru.
Dacă, în singura noastră judecată, suspectăm că ați eșuat în a respecta orice termen sau prevedere a acestor termeni și condiții, de asemenea, putem denunța acest acord în orice moment fără notificare. Veți rămâne responsabil pentru toate sumele scadente până la data de încheiere, inclusiv, în consecință, vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

15. ACORDUL INTERIOR
Neexercitarea sau nepunerea în aplicare a vreunui drept sau dispoziție a acestor termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la acest drept sau dispoziție.
Acești termeni de serviciu și orice politici, reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea serviciului, înlocuind orice acorduri anterioare sau contemporane, comunicări și propuneri, fie în mod oral sau scris, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a elaborat termenii.

16. ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI
Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni referitoare la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe pentru transportul produselor, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta, în orice moment, eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informațiile, de a anula comenzi în cazul în care orice informație din serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați înregistrat comanda dumneavoastră).
Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv informațiile despre prețuri, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nu trebuie să se menționeze nicio dată de actualizare sau reactualizare aplicată în serviciu sau pe niciun site web conex, pentru a indica faptul că toate informațiile din serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

17. DECLARAȚIA GARANȚIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII
Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea dvs. a serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.
Sunteți de acord că, din când în când, putem întrerupe serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără a vă anunța în prealabil.
Utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul exclusiv al dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul său sunt furnizate “așa cum sunt” și “la fel de disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de niciun fel, fie expres sau implicit, incluzând toate garanțiile sau condițiile de comercializabilitate implicite, calitatea comercială, aptitudinea pentru un anumit scop, durabilitatea și titlul.
În niciun caz, HydraROMANIA, directorii noștri, ofițerii, angajații, filialele, agenții, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizații de licență nu vor fi responsabili pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fără limitare la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice alte daune similare, fie că au la bază contract, infracțiuni (inclusiv neglijența), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă de la utilizarea oricărui dintre serviciile sau a oricărui produs achiziționat folosind serviciul sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, incluzând, fără a se limita la, orice erori sau omisiuni din orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel suferită ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă sunteți informați despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în limita maximă permisă de lege.

18. DREPTUL GUVERNANT
Acești termeni de serviciu și orice acorduri separate prin care îți furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.
1) Ordonanța nr. 21/1992
2) Ordonanța de urgență nr. 34/2014

19. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU
În orice moment poți consulta versiunea cea mai actuală a termenilor și condițiilor pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești termeni de serviciu, prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic website-ul nostru pentru modificări. Utilizarea continuă, accesarea site-ului nostru web sau a serviciului după publicarea oricăror modificări ale acestor termeni de serviciu constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.