Se considera comanda ferma acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un operator callcenter HYDRAROMANIA catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore, in conditii normale. Daca comanda se face in weekend sau in perioada de promotii "Black Friday", acel interval se mareste cu cca 3 pina la 5 zile.

 

Produsele comandate vor fi livrate printr-o firma de curierat in orice localitate din Romania. HYDRAROMANIA face livrari exclusiv in ROMANIA si UNGARIA. La preluarea coletului in cazul in care ati optat pentru plata ramburs, dvs. trebuie sa achitati pe baza de chitanta emisa de firma de curierat contravaloarea produselor comandate. In cazul in care ati platit deja in avans (prin ordin de plata - cu o factura proforma sau plata cu cardul) trebuie doar sa acceptati coletul.

 

 

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 1500 RON  plus TVA 

                                                        


HYDRAROMANIA ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1500 lei, plus TVA 

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat, costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii.

 

Costurile le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

 

     19 RON pentru comenzile livrate în tara

      60 RON pentru comenzile trimise catre Ungaria

 

Taxele de transport enumerate mai sus  nu includ TVA.

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt GLS Romania, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

 

NOTA: Va rugam sa indicati adresa unde va aflati in timpul zilei, intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca).

NOTA: Transportul volumetric se va livra pana in fata casei. Contra cost se poate asigura si livrare la usa (in cazul blocurilor in special)

 

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata telefonic sau pe e-mail in momentul confirmarii privind livrarea a comenzii.

 

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la primirea comenzii, daca comanda a fost plasata inainte de ora 15, iar pentru comenzile plasate dupa ora 15, termenul de livrare este intre 2 - 4 zile lucratoare. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

 

Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face "la comanda". Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 5 si 15 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

 

 

 Plata se poate face:

 

     In numerar, la livrare (sistem ramburs).

     Prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil).

     Plata cu Cardul - Online

 

Un reprezentant al HYDRAROMANIA SRL se va ocupa de toate detaliile (comanda, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in cazul transferului bancar, in cazul platilor cu cardul confirmarea dureaza aproximativ 30 minute.

Produse Noi

No product at this time

Produse speciale

No product at this time